Maler For Private

DIN MALER I NAKSKOV, MARIBO OG OMEGN

Mangler du en dygtig maler i Nakskov, Maribo eller omegn? Maler Evy Petterson har base i Søllested på Lolland og udfører aller former for maleropgaver mellem Maribo og Nakskov. Her får du en dygtig rådgiver, som gør en stor indsats for at farverne spiller sammen udvendigt såvel som indvendigt. Evy Petterson sparrer med dig om farver, der er tilpasset husets arkitektur og er i en balance med de mennesker der lever i det. Som malere udfører vi alt lige fra fuldspartling, vådrumsbehandling/efter murer, opsætning af filt, sprøjtemaling og meget mere. Kontakt din lokale maler nær Nakskov og Maribo i dag! Få udført et elegant og grundigt malerarbejde i dit hjem.

Find din Maler nær Nakskov

Evy Petterson har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt malerarbejde! Lige fra den første spartling til den afsluttende rengøring. Som malere ved vi at farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer. Vi ønsker at være den foretrukne maler i Maribo og omegn og gør os umage med detaljerne, så du bliver tilfreds med dit malerarbejde. Vi sørger for en god dialog fra start til slut i dit malerprojekt, så du er sikret et godt resultat!

Maleropgaver fra Maribo

Vi løser alle typer maleropgaver. Fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader. Vi kører på hele Lolland, men i særdeleshed mellem Nakskov og Maribo. Fælles for alle vores opgaver er vores fokus på kvalitet. Vi mener alle har brug for et “fristed” – en oase hvor du kan slappe af og trives i en travl hverdag. Det vil vi gerne være med til at skabe for dig, så lad os klare malerarbejdet for dig, så kan du koncentrere dig om afslapningen.

Kontakt Malermester Evy Petterson

Er I i tvivl om jeres muligheder, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på telefon +45 24 25 18 83

Maler Nakskov | Maler Maribo | Malerfirma Nakskov | Malerfirma Maribo | Malermester Nakskov | Malermester Maribo

Sidebar
Clear
Cache