Maler på
Lolland Falster

Med sans for kvalitet

Vi er et malerfirma, som kører på hele Lolland og Falster. Vi tilbyder malerarbejde til erhverv og private såvel ude som inde. Derudover varetager vi malerarbejde på facader og vinduer.

Hvem er vi?

Vi er din maler på Falster og Lolland

Ønsker du et malerfirma med sans for kvalitet, effektivitet og god service, så er du kommet til den rette virksomhed. Hos Malermester Evy Petterson har vi mange års erfaring og stor ekspertise inden for faget, og vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde og en tæt dialog med vores kunder. Kun derigennem sikrer vi, at du ender med et resultat, der harmonerer med dine ønsker.

Sidebar

Privat

Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring. Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.

Læs mere

Erhverv

Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover? Malermester Evy Petterson står klar til enhver udfordring!

Læs mere

Om os

Hos Malermester Evy Petterson har vi mange års erfaring og stor ekspertise inden for faget, og vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde og en tæt dialog med vores kunder. Kun derigennem sikrer vi, at du ender med et resultat, der harmonerer med dine ønsker.

Læs mere

Maler Lolland | Maler Falster | Maler Nakskov | Maler Nykøbing F

Vores arbejde som din maler på Lolland og Falster

Tag et kig i vores galleri og bliv inspireret

Se mere
Clear
Cache